Naši lektoři
Hana Sokolová
Její blízcí o ní mluví jako o pečícím fanatikovi. Je to naše MAKRÓNKOVÁ KRÁLOVNA! Miluje francouzskou cukrařinu, tvoří netradiční dorty, famózní francouzské dezerty, experimentuje, stále vymýšlí a učí se nové a nové. Zbožňuje tvorbu čokoládových ozdob, faut line zdobení a práci s rýžovými listy.
Petra Vlasáková
Perníčkům se věnuje několik let, ale vlastně 24/7. Podle Petry není nic krásnějšího, než si perníček upéct, nazdobit a obdarovat své nejbližší vlastnoručně vyrobeným originálem. Do tajemství tohoto umění vás zasvětí. Naučí vás, jak udělat perníčky, které lahodí oku i chuťovým pohárkům. Věřte, že budou i ty vaše tak krásné, že s nimi uděláte radost nejen sobě, ale každému, komu je dáte.
Milan Lettl
Milan je profesionální šéfkuchař s dlouholetou praxí. On sám o sobě říká, že je ze staré školy, ale moderní gastronomie je jeho parketou. Pracoval pro státní a soukromý sektor, v závodním stravování i ve špičkových restauracích. Velká zkušenost pro něho byla práce šéfkuchaře pro velkou nadnárodní společnost, kde mimo jiné vařili i autentická japonská jídla pro japonský management. V současné době vede tým ve velkém provozu, který připravuje stravu pro mateřské a základní školy a v provozovaném bistru také obědy pro širokou veřejnost. Své zkušenosti předává jako lektor v našem Kulinářském institutu široké veřejnosti, kolegům profesionálům, ale i dětem.