Sweet bar 

Sweet bar ...

Co to je? Krásný a nabitý workshop! Chcete zazářit, oslnit, překvapit rodinu, kolegy v práci, nebo udělat někomu radost? Moderní SWEET BAR JE TADY! Likérová špička "ala" bezlepková + Hanky vaječný koňak, tartaletka, pavlova, pravé italské tiramisu i ve variaci jahodové ...

A co říká o tomto workshopu sama Hanka? "...

... tento workshop vznikl na přání našich absolventů ... Sweet bar je výběr mých nejlepších a nejoblíbenějších dezertů, které jsem vylepšovala tak dlouho, až se z nich staly legendy mezi mými dezerty, které moji zákazníci zbožňuji a já vám s hrdostí předám recepty. Ukážeme si jak vytvořit exotický Pina colada rozvar, umíchat a usušit skvělé mini Pavlova, pravé italské tiramisu opravdu jen z vajec, nadýchané, plné kávy a mandlového likéru. Naučíme se i variantu s ovocem, která je lehká a svěží. Prozradím vám své tajemství mého vaječného likéru a uděláme si z něj skvělou likérovou špičku. A poslední dezert bude tartaletka, oblíbený francouzský dezert, který má nespočet chutí a kombinací. Naučím vás mnoho triků a věřte, že vždy zazáříte. Tyhle dobroty nikdy nezklamou. Tak pojďte do toho se mnou! Těším se na vás! Hanka

Časová náročnost workshopu: 9:00 - 18:00 

Lektor: Hana SOKOLOVÁ

Nejbližší volné termíny workshopů: 

OBSAZENO Sweet bar 19. 10. 2024
OBSAZENO Sweet bar 19. 10. 2024
OBSAZENO Sweet bar 14. 12. 2024
OBSAZENO Sweet bar 14. 12. 2024

Vhodné pro všechny, kdo se chtějí naučit něco, co jen tak někdo neumí, něco, čím oslníte každého. 

Cena 9 hodinového sobotního workshopu 2024:

3 990 Kč

Co s sebou? NIC! Jen dobrou náladu a úsměv a snad jedině vhodnou transportní krabici, protože to, co si u nás vyrobíte si také odvezete domů! V ceně workshopu máte: studijní materiály, recepty, všechny suroviny na výrobu, po celý den káva a pitný režim, malé občerstvení, vyrobené dezerty si odnesete s sebou domů. K zapůjčení zástěry a veškeré pracovní náčiní, psací potřeby.