Francouzské dezerty 

Co vám říká "odpalované těsto"? Většinou si každý vybavíme "věneček" nebo "měchurku", "větrník", "rohlíček" a tak nějak všelijak se tomu u nás v různých oblastech říká. A to je asi tak všechno. A pokud jste se o vlastní výrobu pokusili, brzy jste to po neúspěchu vzdali. V horším případě to letělo do koše a řekli jste si "už nikdy více"!

Ale...! Za prvé nikdy neříkejte NIKDY! Za druhé NENÍ věneček jako věneček! A za třetí odpalované těsto NEJSOU JEN "naše" české známé zákusky. Naše skvělá lektorka Hanička Sokolová vás o tom přesvědčí!

A co říká sama Hanka? "... odpalované těsto je kapitola sama o sobě, ale když víte jak na něj, bude vás bavit! Ve Francii vytváří z odpalovaného opravdu úžasné dezerty plné chutí a kombinací a já vás jich pár naučím! Nebojte se toho! Zaručuji vám, že těmito dezerty okouzlíte a potěšíte každého. Překvapíte neklasickým věnečkem nebo úchvatným francouzským Paris Brest s křupavou vrstvou a pistáciovou šlehanou Ganache, Eclaire s arašídovým krémem a tekutým slaným karamelovým středem.

Tak pojďte do toho se mnou! Těším se na vás! Hanka

Časová náročnost kurzu: 9:00 - 18:00 (minimálně 8 - 9 hodin)

Lektor: Hana SOKOLOVÁ

Nejbližší termín kurzu: sobota 16. 3. 2024 (obsazeno)

Vhodné pro: všechny, kdo se chtějí naučit upéct a ozdobit dokonalý francouzský dezert

Luxusní dezerty si odnesete domů!

Cena 8 (9) hodinového sobotního kurzu 2024:

3 590 Kč

Co s sebou? NIC! Jen dobrou náladu a úsměv!

V ceně kurzu máte: studijní materiály, recepty, všechny suroviny na výrobu, po celý den káva a pitný režim, malé občerstvení, vyrobené dezerty si odnesete s sebou domů. K zapůjčení zástěry a veškeré pracovní náčiní, psací potřeby.