STRÁNKU PŘIPRAVUJEME - nové termíny vypíšeme již brzy
Omáčky a masa moderně, jednoduše a rychle
Menu: Teriyaki omáčka a kuřecí stehenní steak, houbová minutková omáčka a vepřový steak, pepřová minutková omáčka a hovězí steak. Další omáčky teplé i studené jako holandská, béarnská, beurre blanc, koktejlová omáčka a cibulovo – hruškové čatní. K tomu přílohy červená čočka, polenta a jasmínová rýže.
Dezert bude karamelizovaný Sabayon s ovocem.
Zvýhodněná cena kurzu pro pracovníky ŠJ Plzeň 1500 Kč včetně DPH.
Kurz se bude konat v době jarních prázdnin v úterý ........................ v čase od .................. hodin - KURZ NA TENTO DEN JE OBSAZENÝ.
PRO VELKÝ ZÁJEM, který nás těší, PŘIDÁVÁME DRUHÝ TERMÍN .............................. ve stejném čase - KURZ NA TENTO DEN JE OBSAZENÝ.
Uzávěrka registrací ..................