České odpalované klasiky - jinak, lépe a chutněji
Co vám říká "odpalované těsto"? Většinou si každý vybavíme "věneček" nebo "měchurku", "větrník", "rohlíček" a tak nějak všelijak se tomu u nás v různých oblastech říká. A to je asi tak všechno. A pokud jste se o vlastní výrobu pokusili, brzy jste to po neúspěchu vzdali. V horším případě to letělo do koše a řekli jste si "už nikdy více"!
Ale...! Za prvé nikdy neříkejte NIKDY! Za druhé NENÍ věneček jako věneček! A za třetí odpalované těsto NEJSOU JEN "naše" známé zákusky. Naše skvělá lektorka Hanička Sokolová vás o tom přesvědčí!
České odpalované klasiky - jinak, lépe a chutněji:
Obsah workshopu:
Věneček tmavý - kokosové cremeux, kokosová šlehaná ganache z mléčné čokolády
Pistáciový věneček - pistáciové cremeux - vanilková šlehačka
Karamelový větrník - žloutkový krém - šlehaná karamelová ganache
Malinový věneček - malinové cremeux - vanilková šlehaná ganache
A co říká sama Hanka? "... odpalované těsto je kapitola sama o sobě, ale když víte jak na něj, bude vás bavit! Odpalované těsto je neskutečně variabilní z hlediska různých náplní a chutí a to si ukážeme na tomto workshopu. Naučím vás, jak z klasického věnečku udělat krále všech věnečků nebo větrníků :-) Nebojte se toho! Zaručuji vám, že těmito dezerty okouzlíte a potěšíte každého.
Tak pojďte do toho se mnou! Těším se na vás! Hanka
Časová náročnost workshopu: 9:00 - 18:00
Lektor: Hana SOKOLOVÁ
Vhodné pro: všechny, kdo se chtějí naučit upéct a ozdobit dokonalý francouzský dezert
Luxusní dezerty si odnesete domů!
Cena 9 hodinového worskhopu 2025 je celkem 4 290 Kč.
Co s sebou? NIC! Jen dobrou náladu a úsměv! A snad vhodnou krabici na transport zákusků, které si u nás vyrobíte si odvezete domů.
V ceně workshopu máte: studijní materiály, recepty, všechny suroviny na výrobu, po celý den káva a pitný režim, malé občerstvení, vyrobené dezerty si odnesete s sebou domů. K zapůjčení zástěry a veškeré pracovní náčiní, psací potřeby.